AUBURN MOUNTAINVIEW HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE		
2021-2022 School Year Thursday & Friday		
FIRST PERIOD	8:10 - 9:05	55 Minutes
SECOND PERIOD	9:10 - 10:05	55 Minutes
THIRD PERIOD	10:10 - 11:05	55 Minutes
FOURTH PERIOD AND LUNC	<u>2H</u>	
FIRST LUNCH	In Class	
11:05 - 11:35	11:40 -12:40	60 Minutes
SECOND LUNCH	In Class	
12:10 - 12:40	11:10 - 12:10	60 Minutes
FIFTH PERIOD	12:45 - 1:40	55 Minutes
SIXTH PERIOD	1:45 - 2:40	55 Minutes